Eindejaarsfeest 2019

Op 14 april ontvingen de leerlingen van de weekendschool LOL (Leuk Om te Leren) hun diploma tijdens een goed bezocht eindejaarsfeest. Er waren meer dan 200 belangstellenden; familie, vrijwilligers, sponsoren, bestuur en natuurlijk de gediplomeerden.
De 1e, 2e en 3e jaars ontvingen een boek dat door klanten van de Kinderboekwinkel Arnhem gedoneerd is, voorzien van een persoonlijke boodschap. En ze ontvingen hun diploma. Een diploma voor hun motivatie, enthousiasme, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Behaald mede dankzij de inzet van begeleiders, buddy’s, gastdocenten, het bestuur, donateurs, coördinatoren, sponsoren en andere betrokkenen. Dank jullie allemaal voor het investeren in deze kinderen!
Tijdens de feestelijke middag lieten de leerlingen zien wat ze allemaal gedaan hebben. De coördinatoren en twee leerlingen, Gerteka en Gian vertelden over hun ervaringen in het afgelopen jaar. Dounia, oud leerling van de Weekendschool, vertelde wat de ze inzicht heeft gekregen in haar interesses en een mooi netwerk heeft opgebouwd. Volgend schooljaar verwelkomen we 24 eerstejaars en starten de derdejaars hun buddyjaar.