Anky van Alst

Mijn naam is Anky van Alst en met veel plezier ben ik als directeur werkzaam voor Stichting LeukOmteLeren Weekendschool Arnhem.

Anderen in beweging krijgen, stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en in laten zien hoe waardevol het is om jezelf te ontwikkelen, daar zet ik mij graag voor in. In mijn loopbaan als leidinggevende en opleidingskundige heb ik mij veelal bezig gehouden met het adviseren van organisaties, het implementeren van opleidingstrajecten en het trainen en coachen van verschillende groepen mensen, zowel jongeren als volwassenen. Ik analyseer snel, check wat ik waarneem en spreek uit wat ik voel, altijd vanuit integriteit en met respect voor de ander.

Bij Stichting Primair onderwijs Arnhem in Samenwerking waar de Weekendschool een onderdeel van is, streven we naar kansengelijkheid in het onderwijs. Samen met de jongeren, de jaarcoördinatoren Laura Reuvers, Kate Donkor, Michelle Pouwels en Aya el Malki, een betrokken bestuur, alle gepassioneerde gastdocenten, vrijwilligers, begeleiders en buddy’s, zet ik me graag in voor kansengelijkheid. Ieder kind heeft talent en moet de kans krijgen om te groeien!

Ik ben te bereiken via anky.vanalst@leukomteleren.nl of 06-82479660

———————————————————————————————————————————————————————————————

Ben je al sponsor van LeukOmteLeren of wil je weten op welke manier jouw bedrijf kan samenwerken met LeukOmteLeren Weekendschool Arnhem?

Wil je je inzetten als begeleider, buddy of gastdocent?

Neem dan contact op! We vertellen je er graag meer over.

Laat een bericht achter

Uw email adres zal niet getoond worden. Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden