Channa Woudenberg

Ik ben woonachtig in Arnhem en ruim tien jaar werkzaam in het onderwijsachterstandenbeleid bij Stichting PAS. Bij Stichting PAS streven we naar kansengelijkheid in het onderwijs. Ik ben projectmanager van de Zomerschool, houd me bezig met de overgang van primair naar voortgezet onderwijs en ben contactpersoon voor de deelgebieden Arnhem-Noord/Oost. Ik zet me graag in voor kinderen waarvoor een rijke ontwikkelcarrière niet vanzelfsprekend is.

Ik heb de PABO afgerond, heb onderwijskunde gestudeerd en ben bevoegd directeur basisonderwijs. Ik zet me met veel enthousiasme in voor de Weekendschool. Samen met de jongeren, de jaarcoördinatoren Laura Jeurissen & Tess Assen, een betrokken bestuur, alle gepassioneerde gastdocenten, vrijwilligers, begeleiders en buddy’s.

Naast mijn passie voor de Weekendschool, tennis ik graag, wandel ik graag met onze hond en ben ik buddy van een jongeman uit Eritrea en een gezin uit Syrië (Arnhem voor vluchtelingen). Ik houd van lekker eten en ben gek op muziek en zingen bij kampvuurtjes.

Ik ben te bereiken op 06-43205252 of op channa.woudenberg@leukomteleren.nl

———————————————————————————————————————————————————————————————

Ben je al sponsor van LeukOmteLeren of wil je weten op welke manier jouw bedrijf kan samenwerken met LeukOmteLeren Weekenschool Arnhem?

Wil je je inzetten als begeleider, buddy of gastdocent?

Neem contact op!

Laat een bericht achter

Uw email adres zal niet getoond worden. Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden