LeukOmteLeren bestaat dankzij vele helpende handen:

  • gastdocenten
  • begeleiders
  • buddy´s
  • sponsoren

De samenwerking van al deze mensen maakt dat we ervoor kunnen zorgen dat LeukOmteLeren motiverend en inspirerend is voor de jongeren die deelnemen.

Wil jij ook graag jongeren motiveren en inspireren?

Er zijn veel mogelijkheden waarop dat kan binnen LeukOmteLeren. Wij geloven erin dat je een ander kunt inspireren door je talenten te kennen, te benutten en te delen. Dus: waar ben jij goed in? Hoe zou jij jongeren willen inspireren en motiveren en hoe draag jij bij aan LeukOmteLeren?

Op de pagina’s over gastdocent, begeleider, buddy en sponsor kun je meer lezen over hoe deze rollen ingevuld kunnen worden. Daarnaast werken er veel vrijwilligers mee door hun talenten op een andere manier in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan: het maken van deze website, het opstellen van een nieuwsbrief, het maken van foto- of videoverslagen, maar ook het verzorgen van een training voor andere vrijwilligers. Er is veel mogelijk.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij jongeren inspireren met jouw talenten? Of wil jij op jouw manier een bijdrage aan LeukOmteLeren leveren? Meld je dan aan bij Anky van Alst