Laura Reuvers  Coördinator eerstejaars

Hoi!
Ik ben Laura Reuvers en ik ben sinds september 2020 werkzaam bij de weekendschool.
Ik werk ook bij Bender als talentmanager sociaal domein en vind het leuk om mijn werk af te wisselen en zelf natuurlijk ook wat op te steken van de gastlessen.
Ik ben afgestudeerd als leerkracht en vind het tof dat ik het bedrijfsleven en het onderwijs bij de weekendschool kan combineren.
 
Bij vragen ben ik te bereiken op
06- 52 62 90 23 of via laura.reuvers@leukomteleren.nl

 

Kate Donkor Coördinator tweedejaars

Hallo! Ik ben Kate Donkor en woon in Arnhem met mijn twee zoons (9 en bijna 1 jaar oud), mijn man en twee katten.

Vanuit de zorg heb ik 10 jaar geleden de overstap gemaakt naar het onderwijs en sinds september 2023 ben ik werkzaam als coördinator leerjaar 2 bij LOL. Verder ben ik betrokken bij een werkgroep die zich buigt over kansenongelijkheid en heb ik afgelopen jaar geregeld gewerkt met alleenstaande minderjarige vluchtelingen.

Naast het staan voor de klas kun je me tegenkomen op podia als artiest: onder de naam Oshunmare produceer ik elektronische muziek waarbij ik zing. Ik schrijf gedichten en soms zie je me misschien voorbij komen in reclames.

Ik heb veel affiniteit met kinderen, jongeren en het onderwijs en zie ernaar uit om als coördinator hun wereld te vergroten middels de uitstapjes en gastlessen van de weekendschool.

Heb je vragen? Bel 06-41733996 of mail kate.donkor@leukomteleren.nl