Het derde jaar van LeukOmteLeren staat in het teken van een individueel programma.

De jongeren hebben twee jaar lang 20 zondagen gastlessen van inspirerende professionals uit het Arnhemse bedrijfsleven gevolgd. In deze twee jaar hebben ze steeds meer verantwoordelijkheid en zelfstandigheid getoond. Dit jaar, in hun derde jaar: het buddyjaar, maken de jongeren samen met hun buddy een eigen programma. Een programma speciaal voor henzelf waarin ze aan de slag gaan met vragen als: “Welke beroepen wil ik verder verkennen?”, “Welke talenten heb ik en waar kan ik die inzetten?” en ook dit jaar zullen ze hun horizon weer gaan verbreden door nieuwe ervaringen op te doen.

De tweedejaars leerlingen zoeken voor volgend schooljaar een buddy! Word jij een buddy voor 1 van de leergierige leerlingen?

Ook de derdejaars hebben een eigen jaarcoördinator. De jongeren maken weliswaar hun eigen programma, maar hebben ook een aantal gezamenlijke momenten in het buddyjaar. Benieuwd naar wat de derdejaars beleven? Geregeld bloggen zij of sturen zij een videoblog in. Beleef hun ervaringen hier mee

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Michelle, jaarcoördinator leerjaar 3
Michelle.pouwels@leukomteleren.nl of 0651060850