Michelle Pouwels

Ik ben Michelle Pouwels. Ik ben de coördinator van leerjaar 3. Dit zijn de leerlingen die een buddy hebben. Samen met het team van vrijwillige buddy’s sta ik klaar om brugklassers te begeleiden om alles uit het leven te halen en kansen te pakken. Wij willen ze graag talenten en interesses laten ontdekken en voorbereiden op de toekomst. Zo krijgen de leerlingen bij Leuk om te leren bijvoorbeeld een uniek kijkje achter de schermen bij verschillende werkgevers.

Ik woon in Arnhem, samen met mijn twee katten. Ik ben pubercoach en ondernemer en zet mijn kennis, deskundigheid en enthousiasme graag in voor de leerlingen en buddy’s van Leuk om te Leren! Ik ben iedere week in het zwembad te vinden om te sporten. Ik kijk graag series en hou van luisterboeken, vooral met een spannend en waargebeurd verhaal.

Bij vragen ben ik te bereiken op:
06-51060850 of via michelle.pouwels@leukomteleren.nl

Aya El Malki
Hallo! Mijn naam is Aya El Malki en ik met ingang van het nieuwe schooljaar ga ik samen met Michelle het derde leerjaar begeleiden. Ik ben 18 jaar oud en zit op het VWO. Daarnaast werk ik nog als freelancer, in de horeca, geef ik bijles en ben ik vrijwilliger en buddy bij Presikhaaf University. Je kunt mij bereiken via: aya.elmalki@leukomteleren.nl of via 06 – 82333232