De buddykoppels zijn gestart!

Inmiddels is het schooljaar 2017 -2018 volop van start. De eerste- en tweedejaars zijn al druk aan de slag met hun gastlessen en de derdejaars… die maken al mooie plannen en uitstapjes. Zo ook Kim en Edmée. Lees hieronder snel verder!

11 november 2017

Onze eerste afspraak was in het T-huis in Presikhaaf. Na het bedenken van een heleboel leuke activiteiten, hebben we gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om iets leuks samen te doen. We hebben een rondje gelopen door park Presikhaaf, met watervallen, spannende paadjes, vlonders en bruggetjes. En daarna door naar de kinderboerderij in de buurt. Erg leuk! De paarden hebben we niet kunnen vinden, maar wel een heleboel andere diertjes, zoals koeien, konijnen en honderden kippen. Een medewerker heeft verteld over de wedstrijd duiven, die soms wel op 400 km afstand gedropt worden en moeiteloos de weg terug naar huis vinden.

Het was erg gezellig!

2 december 2017

Vandaag hebben we alle verdiepingen van de Rozet verkend. We zijn begonnen op de eerste etage. De leukste attractie, de glijbaan, was helaas gesloten. Daarna door naar de kinderboeken op de tweede, de tijdschriften en kranten op de derde en toen via de knutselateliers en danszalen naar het panoramadak gelopen. Het was spekglad, maar we hebben al glijdend een hoop lol gehad én genoten van het uitzicht, ondanks de dikke mist. In het restaurant beneden hebben we appelsap en rode thee gedronken en tot slot naar een leuke winkel in de Jansstraat, waar we ons verwonderd hebben over de grappige spulletjes en dikke pret hadden bij de carnavalskleding.

Na een warme stroopwafel weer huiswaarts. Het was weer een leuke, geslaagde dag!