Een feestelijke diploma-uitreiking

Vandaag was het dan zo ver: de diploma-uitreiking. Na een jaar hard werken hebben vandaag 48 leerlingen hun diploma op mogen halen. In een volle zaal kregen zij onder luid applaus hun diploma uitgereikt.

De kinderen kregen hierbij niet alleen applaus van hun familie, vrienden en de vele vrijwilligers, gastdocenten en buddy’s van LeukOmteLeren. Ook de sponsorpartners Peeze, Cito, Volkshuisvesting en de nieuwe sponsorpartner BASF waren vertegenwoordigd. Al deze mensen zijn trots op de prestaties van de leerlingen: (weer) een jaar LeukOmteLeren afgerond!

Feliciteren

Wij feliciteren alle leerlingen met het behalen van hun diploma. Daarnaast nemen we vandaag afscheid van de derdejaars leerlingen. Zij hebben vandaag hun driejarig LeukOmteLeren-traject afgesloten. Dicle, Mehmet,  Dilan, Dion, Youssra, Yezid, Kawtar, Jana, Youssra, Jolinda, Gurkan en Ebony: Wij wensen jullie heel veel succes toe in de toekomst en zien jullie graag weer terug als gastdocent!

Première

Vandaag was ook de dag dat twee leuke films in première gingen. De eerste film is een film van de eerstejaars waarin het debat, dat zij tijdens een gastles bij de gemeenteraad voerden, te zien is. De tweede film is de film die de tweedejaars hebben gemaakt tijdens hun gastles over filmen. Je kunt ze hier beiden bekijken:

 Film van de eerstejaars: Debatteren bij de gemeenteraad

Film van de tweedejaars: Wat wilde u vroeger worden?

De diploma-uitreiking vandaag werd mede mogelijk gemaakt door In de Weerd, Peeze en AH velperbuitensingel. Bedankt voor jullie hulp!