GPS op de Posbank

Samen met mijn buddy Rianne ben ik, Riham,  afgelopen week naar het posbank bos geweest voor een gps tocht. Dit was de 2de keer dat we samen een afspraak hadden, de eerste keer gingen we samen het buddy boekje invullen een beetje kletsen en iets drinken. Toen we waren aangekomen bij het posbank bos kregen we eerst een uitleg over hoe we de gps moesten gebruiken en wat eigenlijk de bedoeling was. We moesten tijdens het lopen een vragen lijst invullen over wat we om ons heen zagen in het bos. Maar natuurlijk gaat het de 2de vraag al mis! We konden het antwoord op de vraag nergens vinden en moesten dus terug naar het centrum, daar hadden we het antwoord gekregen en de coordinaten van het volgende punt. Voor de rest ging de hele tocht vlekkenloos en het was super gezellig!

Toen we alle vragen hadden beantwoord gingen we terug naar het centrum en toen bleek het dat we het eigenlijk best snel hadden gedaan!
We gingen na de toch nog even rondkijken in de souvenir winkel waar ze hele schattige spulletjes hadden en knuffeltje van echt schapenwol, wat ook heel leuk was om te zien. 
Ten slotte gingen we weer naar huis na een super leuke en gezellige dag!
unnamed