ING Stemactie

Ben je de komende weken in de Arnhemse binnenstad? Loop dan even bij de ING aan het Willemsplein 38 binnen om je stem op LeukOmteLeren uit te brengen.

ING Arnhem heeft namelijk vandaag hun nieuwe kantoor op Willemsplein 38 geopend. In het kader van deze feestelijke gebeurtenis hebben ze een stemactie uitgezet. Drie  goede doelen zijn uitgekozen en in de race om een donatie van 2000 euro te winnen. LeukOmteLeren is als een van deze goede doelen uitgekozen. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Maar we moeten er wel samen voor gaan zorgen dat LeukOmteLeren de donatie ook verdient.

De stemactie werkt als volgt: iedereen die bij ING Willemsplein 38 binnen loopt, mag op de daarvoor bestemde stemkaarten zijn stem uitbrengen. Het goede doel dat de meeste stemmen krijgt, ontvangt een donatie van 2000 euro. De andere goede doelen ontvangen een donatie van 500 euro. LeukOmteLeren zal de donatie gebruiken voor materialen tijdens de gastlessen en om de gastlessen voor de leerlingen nog beter te maken.

Help je mee?

Wat kun jij doen om ervoor te zorgen dat LeukOmteLeren de meeste stemmen krijgt? Loop even het ING kantoor aan het Willemsplein binnen, vraag om een stembiljet, plaats een kruisje bij LeukOmteLeren en doe je stembiljet in de stembus. Zo simpel is het.

Wil je voor nóg meer stemmen zorgen? Roep dan je vrienden, familie en kennissen op om ook te gaan stemmen. Stuur dit bericht door, deel onze oproep op facebook of tweets op twitter. Of (nog leuker!) plaats een leuke foto van jezelf terwijl je je stem uitbrengt op je facebook of twitter en deel die met zo veel mogelijk mensen.

 Wanneer kun je stemmen?

Stemmen kan nog tot 19 december. Het ING-kantoor is geopend op de volgende dagen en tijden:

Dag

Tijden

ma 09:00-19:00
di 09:00-19:00
wo 09:00-19:00
do 09:00-20:00
vr 09:00-19:00
za 09:30-16:00

Let op: stemmen kan alleen bij ING aan het Willemsplein 38.

Dankjewel!

We hopen van harte dat we samen voor vele stemmen voor LeukOmteLeren gaan zorgen. Alvast heel erg bedankt voor jullie stemmen!