Channa Woudenberg: de nieuwe programmamanager van LeukOmteLeren

Met veel enthousiasme laat ik jullie weten dat ik de nieuwe programmamanager van Leuk om te Leren ben.  Op 1 september mocht ik het stokje overnemen van Eline Kooi. Ik ben Channa Woudenberg, woonachtig in Arnhem en al ruim tien jaar werkzaam in het onderwijsachterstandenbeleid bij Stichting PAS. Bij Stichting PAS streven we naar kansengelijkheid in het onderwijs. Ik ben projectmanager van de Zomerschool, houd me bezig met de overgang van primair naar voortgezet onderwijs en ben contactpersoon voor de deelgebieden Arnhem-Noord/Oost. Ik zet me graag in voor kinderen waarvoor een rijke ontwikkelcarrière niet vanzelfsprekend is.

Ik heb de PABO afgerond, heb onderwijskunde gestudeerd en ben bevoegd directeur basisonderwijs. Ik ga me met veel plezier inzetten voor de Weekendschool. Samen met de jongeren, de jaarcoördinatoren Laura Jeurissen & Tess Assen, een betrokken bestuur, alle gepassioneerde gastdocenten, vrijwilligers, begeleiders en buddy’s. Een aantal leerlingen ken ik al want die hebben ook deelgenomen aan de Zomerschool Arnhem (Zomerschool Arnhem, Stichting PAS).

Graag maak ik de komende tijd kennis met alle betrokkenen die de Weekendschool gemaakt hebben tot wat het nu is. Ik ben benieuwd naar jullie wensen, verhalen en ideeën. Uiteraard kan ik ook niet wachten om alle talenten te ontmoeten die in het nieuwe schooljaar centraal staan.

Naast mijn passie om voor de Weekendschool aan de slag te gaan, tennis ik graag, wandel ik graag met onze hond en ben ik buddy van een jongeman uit Eritrea en een gezin uit Syrië. Ik houd heel van lekker eten en ben gek op muziek en zingen bij kampvuurtjes.

Ik ben te bereiken op 06-43205252 of op channa.woudenberg@leukomteleren.nl