Op bezoek bij een restaurant!

Een kijkje in de keuken

 

Op zondag 15 april bezochten wij Plan B in Velp, een leuk restaurant met een eetbar en lounge gedeelte! Wat wil je nog meer op de zondag? Nou, Erik en Feyza wilden graag eens een kijkje nemen in de keuken en hoe gaat het eraan toe in de bediening? We namen plaats in de loungebanken en al snel werd ons door de gastvrouw, tevens eigenaresse, gevraagd of we iets te drinken wilden. Dat lustte we wel, maar.. Vandaag stonden Erik en Feyza in de bediening! Dus zij mochten deze drankjes gaan maken. “Nu?”, zei Feyza. “Ja, nu..”, antwoordde Ella. Dat was wel even spannend, maar wat ging het goed!

Nu ze onze drankjes zelf hadden aangeslagen op de kassa, konden we door naar de keuken! Ze maakten Risotto, Nems en heerlijke crème brulee!! Ze werden aan het werk gezet en hielpen mee aan de voorbereiding van de gerechten! Wat een leuk en gezellig personeel. Erik en Feyza kregen bij iedere kok weer een andere taak, ze hadden het druk!

Als allerlaatste taak.. even op de foto met zijn allen! Het was een geslaagde dag, dank aan Plan B en de inzet van deze toppers!