Een wisseling van de wacht

In de komende maanden vindt er een wisseling van de wacht in de programmaleiding van LeukOmteLeren plaats. Anneke Polman, die het programma jaren geleden opgestart heeft, keert terug nu zij hersteld is van ziekte. Wij zijn heel blij dat het haar gelukt is haar gezondheidsproblemen te overwinnen en verheugen ons als bestuur op een hernieuwde samenwerking. Omdat tegelijkertijd bijna het gehele bestuur is vernieuwd, kunnen we in alle opzichten spreken van een nieuwe gezamenlijke start komend schooljaar. Tegelijkertijd nemen we afscheid van Carine Pots, de programmamanager van de afgelopen twee schooljaren.  Carine sprong in het diepe en maakte het met al haar enthousiasme en creatieve inzet mogelijk dat LeukOmteLeren voortgezet werd, terwijl onze financiële middelen behoorlijk afnamen. Met Carine lukte het daardoor ‘meer te doen voor minder’. Carine, heel hartelijk dank voor alles en we wensen je veel succes in je volgende baan.

Het bestuur van Stichting LeukOmteLeren

Carine vertelt:

Twee jaar geleden verhuisde ik naar Huissen en was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toen ik de vacature voor  programmamanager bij LeukOmteLeren las, was ik meteen overtuigd: Daar wil ik graag aan meewerken! De afgelopen twee jaar bleek mijn verwachting
uit te komen. Wat een geweldig project en wat een potentie zit er in het project en de mensen die het maken!

Ik begon in september 2012 als tijdelijk programmamanager ter ziektevervanging van Anneke Polman, die zoals jullie in deze nieuwsbrief hebben gelezen, gelukkig inmiddels weer hersteld is en weer werkzaam is voor LeukOmteLeren.

Nu, na twee geweldige schooljaren bij LeukOmteLeren is het helaas tijd voor mij om afscheid te nemen. Natuurlijk maak ik dit schooljaar af en sluit ik samen met de derdejaars groep mijn tijd bij LeukOmteLeren af tijdens de diploma-uitreiking op 25 mei. Daarna rest mij het overdragen van mijn werk aan Anneke. Zij zal vanaf juni weer projectcoördinator zijn voor  LeukOmteLeren. Ik wens haar veel succes en plezier met het opnieuw oppakken van dit geweldige project. Natuurlijk blijf ik LeukOmteLeren volgen en hoop ik jullie in de toekomst weer eens tegen te komen.

Omdat ik nog niet weg ben, wil ik ook nog geen afscheid nemen. Wel wil ik alvast kwijt dat ik ontzettend trots ben op iedereen die LeukOmteLeren mogelijk maakt: de leerlingen, de ouders, de vrijwilligers, de gastdocenten, sponsoren, jaarcoördinatoren etc. etc.. Ik geniet ervan met jullie de weekendschool vorm te geven.

Hartelijke groeten,

Carine