Inspirerende jaaropening voor vrijwilligers

Vandaag hebben we het nieuwe LeukOmteLeren-jaar met vrijwilligers geopend. Vanavond stond in het teken van kennismaken en vooruit kijken naar een nieuw jaar LeukOmteLeren.

De avond begon met kennismaken met elkaar: met nieuwe vrijwilligers, met Charlotte Bohncke en Anouk de Bruijn als nieuwe jaarcoördinatoren en met Sierik Groep en Karel Rietdijk als nieuwe bestuursleden.

Vervolgens heeft Sierik Groep de aangescherpte visie van het nieuwe bestuur toegelicht en aangegeven welke weg het huidige bestuur in wil slaan met LeukOmteLeren. Samengevat ziet het bestuur dit jaar 3 belangrijke thema’s: inspiratie, verbinding en continuïteit. Hierbinnen staat het blijven uitvoeren van een kwalitatief goed en inspirerend programma vanuit een nauwe samenwerking met elkaar centraal. (Lees hier verder als je benieuwd bent naar het complete jaarplan voor 2013-2014.)

Vervolgens zijn we het grootste deel van de avond in groepjes aan het brainstormen geslagen rondom thema’s die voortkwamen uit de evaluatie van het schooljaar 2012-2013 met de vrijwilligers. Deze thema’s waren:

  • onderzoek naar de resultaten van LeukOmteLeren,
  • de ideale zondag,
  • het betrekken van oud-leerlingen en
  • sponsoring.Jaaropening vrijwilligers

De brainstorm leidde tot veel goede ideeën waar we het komende jaar met elkaar mee aan de slag gaan. Ook gaf het iedereen de kans kennis te maken met elkaar en elkaars ideeën.

Al met al bleek het een geslaagde avond waarbij iedereen weer enthousiast kon worden van een nieuw jaar LeukOmteLeren in het vooruitzicht. Zoals één van de vrijwilligers dinsdag mailde: “Bedankt voor de inspirerende avond gisteren.” Zo willen wij graag tegen jullie zeggen: Bedankt voor de inspirerende avond!