(Bijna) kerstvakantie!

De meesten van jullie hebben er waarschijnlijk al naar uit gekeken: de kerstvakantie. Samen kerst vieren, oliebollen eten en leuke dingen doen. Ook bij LeukOmteLeren nemen we vakantie. Zondag 15 december is de laatste leszondag in 2013. De eerste zondag in het nieuwe jaar is op 12 januari. We wensen jullie hele fijne feestdagen toe en hopen jullie allemaal weer in het nieuwe jaar te zien.

Ondertussen is de kerstvakantie voor de derdejaars natuurlijk het moment bij uitstek om met hun buddy’s leuke dingen te gaan doen. Heb je nog tips voor ze? Laat dan een berichtje achter op de pagina met activiteitentips.

Bereikbaarheid in de vakantie

Charlotte en Anouk zijn in de vakantie niet bereikbaar. Vanaf woensdag 8 januari zullen ze weer reageren op mails en zal op woensdag en zondag hun telefoon weer aan staan.

Carine is in de vakantie beperkt bereikbaar. Heb je dringende vragen? Stuur een mailtje of een smsje en ze neemt zo snel mogelijk contact met je op. Voor de buddy’s geldt: geef op tijd door wanneer je op stap gaat met je jongere. Carine zorgt dat zij dan telefonisch bereikbaar is.

Fijne vakantie!