02.092013
0 Off

Twee nieuwe jaarcoördinatoren voor de eerste en tweedejaars van LeukOmteLeren

Goed nieuws! We hebben weer twee nieuwe jaarcoördinatoren voor de eerste en tweedejaars van LeukOmteLeren. Charlotte Bohncke en Anouk de Bruijn staan te trappelen om te beginnen. Hieronder stellen zij zich voor.

Anouk de Bruijn

Hallo allemaal,Anouk de Bruijn

mijn naam is Anouk de Bruijn, ik ben 33 jaar en ik woon in Arnhem.

Ik heb in Utrecht theater gestudeerd en sindsdien geef ik dramales op basisscholen en middelbare scholen. Ook maak ik theatervoorstellingen.

Dit jaar start ik als Jaarcoördinator van LeukOmteLeren. Dan ga ik geen theaterles geven, maar ik ben er elke zondagmiddag en ik zal, net als de kinderen, van alles leren: geschiedenis, techniek, natuur, maar ook van elkaar. Daar heb ik heel veel zin in. Ik ben namelijk leergierig én nieuwsgierig van aard.

Ik hou natuurlijk erg van toneelspelen, maar ook van muziek, salsa dansen, naar de bioscoop gaan, reizen, vooral in Latijns-Amerika. Daar heb ik Spaans leren spreken. Een hele mooie taal, vind ik.

Ik zie er naar uit om de leerlingen, vrijwilligers en gastdocenten te ontmoeten. We gaan er samen een inspirerend jaar van maken!

Charlotte Bohncke

Hallo,Charlotte Bohncke

Mijn naam is Charlotte Bohncke en in ben drieëntwintig jaar oud. Ik ben opgeleid voor onder andere sportdocent, zwemdocent en psychomotorisch therapeut. Momenteel werk ik binnen de open- en gesloten jeugdzorg als psychomotorisch therapeut. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf waar ik verschillende werkzaamheden voor verricht. Naast al dat werken vind ik het erg leuk om te sporten zoals: hardlopen, zwemmen, wielrennen en golfsurfen. Daarnaast houd ik ervan om op vakantie te gaan, lekker te koken en te lezen.

Aankomend schooljaar ben ik één van de jaarcoördinatoren voor de eerste- of tweedejaars leerlingen, dit is nog even een verassing…. Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om kennis te maken met de kanjers van LeukOmteLeren. Samen gaan wij er vast een geweldig leuk en leerzaam jaar van maken. Tot snel.

Groetjes,

Charlotte Bohncke