kickboksen

kickboks website 2Vandaag waren we te gast bij Bully´s Gym in Presikhaaf. De jongeren uit het derde jaar kregen met hun buddy´s les in kickboksen. We hebben mee gedaan met een reguliere bokszaktraining. Dus niet een les speciaal voor de leerlingen van LeukOmteLeren, maar een gewone les waarbij we meetrainden met gevorderde kickboksers. De trainer van Bully’s Gym legt uit waarom:

Door juist samen te sporten met mensen die op verschillende niveaus sporten, leer je elkaar te respecteren. De een is sterker of sneller dan de ander, daar leer je rekening mee houden. Zo werkt het in het dagelijks leven ook.

Wij waren wel even onder de indruk van de talenten van de gevorderde kickboksers, maar andersom waren zij ook onder de indruk van de jongeren. Er zitten een paar natuurtalenten in de groep, kregen we te horen!

We hebben een erg leuke les gehad. Youssra vond het zelfs zo leuk, dat ze misschien wel op kickboksles wil. En een van de kickboksers was zo onder de indruk van de jongeren en hun gedrevenheid dat hij graag volgend jaar buddy wil worden. Een mooie dag dus!